Noutăți Caruso
Lamb chops from New Zealand
Citeste mai mult...
25/02/2017
These lamb chops from New Zealand have only one problem...Citeste mai mult...
La Restaurant Caruso am dezvoltat un cult pentru alimentele de calitate.
Citeste mai mult...
18/02/2017
La Restaurant Caruso am dezvoltat un cult pentru alimentele de calitate. Chef Viorel are o politica extrem de stricta in materie de...Citeste mai mult...
This dish is so simple
Citeste mai mult...
31/01/2017
This dish is so simple, so natural. It is so easy to cook:Citeste mai mult...
Tenderloin or the entrecôte
Citeste mai mult...
23/01/2017
Nevermind about dessert, because a sirloin steak with peppercorn sauce is a dinner itself, a dish that closes any other option...Citeste mai mult...
The Gourmet Hamburger
Citeste mai mult...
16/01/2017
Many years ago, at a business lunch in a restaurant of a very famous hotel..Citeste mai mult...
Fritto misto sau "The fisherman plate"
Citeste mai mult...
27/07/2016
Fritto misto sau varianta americanizata, "The fisherman plate" este un pane facut in baie de ulei din resturile de calibru mic..Citeste mai mult...
French Pork
Citeste mai mult...
16/06/2016
Lumea e segregata, divizata si cu opinii divergente cand vine vorba de carnea de porc. Noi credem insa ca nimic nu se compara cu o friptura de porc...Citeste mai mult...
Ton Tataki
Citeste mai mult...
03/06/2016
Cand alegeti sa mancati ton, mijlocul rosu al feliei de carne de ton este o conditie sine qua non pentru a va bucura de gustul ei.Citeste mai mult...
La Colombe
Citeste mai mult...
03/06/2016
Porumbelul este un etalon in meniurile haute cuisine, fiind preferat de foarte multi gurmanzi pentru carnea rosie, ferma si suculenta a pieptului de porumbel.Citeste mai mult...
Creveti Black Tiger sote
Citeste mai mult...
07/05/2016
Daca lumea filmului are un personaj ce iubeste crevetii, acesta este Bubba din Forest Gump. Totul graviteaza in jurul lor si totul se reduce la ei:Citeste mai mult...
File de Biban acompaniat de orez cu nero diseppia, sparanghel și sos olandez
Citeste mai mult...
07/05/2016
O vizita la restaurant trebuie sa fie o experienta pe mai multe planuri senzoriale, texturile, gusturile si culorile de pe platouri fiind actorii unei scene ce trebuie sa fie memorabila si care sa fie greu de redat in alta parte.Citeste mai mult...
Pot-au-feu
Citeste mai mult...
07/05/2016
Gastronomia frantuzeasca, complexa si rafinata are in geneza ei retete aparent simple, cu texturi primare si gust ce amintesc de perfectiunea adusa de simplitate.Citeste mai mult...
Bering soup
Citeste mai mult...
09/04/2016
Maiestria in gastronomie consta in a crea gusturi care sa ne determine sa ne intrebam oare cum s-a facut acel preparat, in conditiile in care ne sunt cunoscute ingredientele. Bering soup [...]Citeste mai mult...
Piept de raţă, pară fiartă în șampanie cumirodenii, piure de cartofi, sos Porto
Citeste mai mult...
04/04/2016
Sunetul pietrei de ascutit ce slefuieste lama cutitului e ca un semnal de mobilizare in bucatarie. Cuptorul se incinge, timp in care bucatarul da forma pieptului de rata, o asezoneaza, iar restul echipei...Citeste mai mult...
Creveti tempura
Citeste mai mult...
28/02/2016
Originea europeana a acestui preparat se pierde in timp, undeva in secolul 16, cand misionari iezuiti au influentat gastronomia nipona cu preparate prin prajire langa care se oferea un sos.Citeste mai mult...
Carpaccio de Saint-Jacques
Citeste mai mult...
28/02/2016
Diafan si delicat, carpaccio de Saint-Jacques este o gustare ideala pentru inceputul unei escapade gastronomice gourmetCiteste mai mult...
Cotlet de miel à la façon du chef
Citeste mai mult...
09/02/2016
Am introdus in meniu cotletul de miel pentru ca am constatat cu bucurie tendinta clientilor nostri de a cauta produse rafinate.Citeste mai mult...
Porc Caruso acompaniat de cartofi gratinati cu brie
Citeste mai mult...
12/01/2016
Iubitorii de carne de porc l-au indragit la prima degustare. E carne de porc, o carne ce are ca si particularitate grasime intramuscularaCiteste mai mult...
Garganelli cu speck si sos de branzeturi
Citeste mai mult...
07/01/2016
Am facut un sos cremos si aromat dintr-o selectie de branzeturi maturate si speckCiteste mai mult...
Pizza traditionala
Citeste mai mult...
06/01/2016
Avem cea mai buna pizza traditionala ce se poate imagina. Si o spunem cu cea mai mare convingere. Asta pentru caCiteste mai mult...
Tournedos Rossini
Citeste mai mult...
12/12/2015
Caracterele complexe au asteptari si gusturi complexe, Tournedos Rossini fiind la origini gandita de catre un renumit maestru bucatar la o cina in cinstea renumitului compozitor al carui rafinament era de notorietate.Citeste mai mult...
Supa de scoici
Citeste mai mult...
01/12/2015
Epatant! Acesta este cuvantul si expresia ce domina prima intalnire cu aceasta perla a gastronomiei americane.Citeste mai mult...
Hamburger
Citeste mai mult...
25/11/2015
In iunie 2014, odata cu deschiderea restaurantului am introdus in meniu un produs aparent banal: hamburgerul. Era o noutate pentru Timisoara ca un produs de tip fast food sa fie reinterpretat si preparat pentru a deveni gourmet..Citeste mai mult...
Anghinare gratinata
Citeste mai mult...
10/11/2015
Gurmanzii mereu au apreciat anghinarea si noi credem ca de acum o vor iubi mai mult pentru ca sosul de branzeturi maturate ce noi il oferim potenteaza aroma inconfundabila a acesteia.Citeste mai mult...
Tagliatelli cu somon marinat si afumat in casa
Citeste mai mult...
07/11/2015
Avand o abordare ludica, un prieten spunea ca italienii au inventat sosul alb cu vodka pentru a consuma vodka din stocuri si a nu atrage rusii invadatori care dupa aia uita sa plece jumatate de secol.Citeste mai mult...
Restaurant Caruso Fine Dining
Citeste mai mult...
04/11/2015
Apusul de soare si serile de vacanta in Granville m-au facut sa descopar supa de peste locala, o supa cremoasa din legume si 5 pesti a caror aroma discreta si dulce eclipseaza orice supa de peste ce pana atunci o incercasem. Portul pescaresc e locul ideal de a savura supa locala ce acum o reinterpretam insa si la Caruso veti simti aceeasi aroma autentica de supa pescareasca de peste oceanic. Supa este completata cu sosul rouille pe crutoane de paine aromata si cu branza Gruyère rasa. Este "Soupe de poisson" cu sos rouille si credem ca va fi ca o scurta vizita in portul Granville si pentru cei ce o gusta.Citeste mai mult...
Guantanamera
Citeste mai mult...
31/10/2015
GuaNcamole este unul dintre cele mai apreciate preparate in restaurantul nostru. Pentru ca e un guacamole clasic la care am venit cu o usoara influenta cubaneza, atat cat sa trezeasca pofta de viata si starea de bine. Parca auzi marea si departe acordurile difuze din "Guantanamera". Avocado perfect copt si reculul dat de chili pepper sunt elementele clasice. Restul este diferit si imbina original aromele si gustul, ca intre doua lumi. Nu e guacamole. Nu sunteti nici in Guantanamera. Sunteti la Caruso si va bucurati de imboldul ce vi-l da al nostru (pentru dumneavoastra) Guancamole. #restaurantcarusoCiteste mai mult...
Steak de antricot
Citeste mai mult...
27/10/2015
Steak-ul de antricot este cel mai apreciat steak in randul iubitorilor de carne de vita, gradul ridicat de marmorare a carnii maturate conferindu-i o aroma si textura de neegalat.Citeste mai mult...
Orez cu pui curry
Citeste mai mult...
13/10/2015
O sa va indragostiti de acest orez ce are rolul de garnitura la puiul curry din meniul de toamna. Tehnica de gatire pe care o folosim la orez scoate ce e mai bun din el, avand o aroma ce o veti gasi mereu surprinzatoare. Si dhal-ul este cum nu se poate mai autentic, cu aromele de linte rosie, lapte de cocos, curry si garam masala. Puiul marinat va completa spectrul de arome complexe cum doar bucataria indiana stie sa o faca.Citeste mai mult...
Fine dining & top cuisine
Citeste mai mult...
07/10/2015
Fine dining sau top cuisine sunt termene ce ne definesc. Asta pentru ca dincolo de lucrurile evidente cum sunt gustul, aromele, culorile si texturile pe care minutios le combinam, se afla o munca nevazuta la suprafata, cea de selectare a produselor de baza, prepararea lor fara niciun aditiv si pastrarea elementelor nutritive la cel mai inalt nivel.Citeste mai mult...
Carpaccio
Citeste mai mult...
30/09/2015
Fara prea multa greutate, carpaccio se face recunoscut dupa o simpla privire. Reteta traditionala am innobilat-o cu un dressing pentru rucola si un sos fin. Bucatile de carne frageda si subtiri sunt insotite de creveti black tiger si parmezan. Iar daca sosul amintit va place atat de mult incat mai doriti (si noi deja stim ca o sa mai doriti) am adaugat o pipeta suplimentara pt a adauga pe bucatile dorite. E in recipient mic pentru ca deja se stie ca esentele valoroase se tin in sticle mici.Citeste mai mult...
Dorada cu ardei copti si dovlecei
Citeste mai mult...
29/09/2015
Dorada cu ardei copti, dovlecei, masline thassos si sos mediteranian #restaurantcarusoCiteste mai mult...
Pizza Salami Napoli de la Caruso
Citeste mai mult...
25/09/2015
Un blat subtire, cu suprafata crocanta si interior texturat si aromat, sos de rosii preparat in casa din rosii proaspete, frunze aromatice si mozzarella din lapte integral sunt elementele principale ale unei pizza impecabile.Citeste mai mult...
Hamburger cu muschi de vita si gorgonzola.
Citeste mai mult...
24/03/2015
Hamburger cu muschi de vita si gorgonzola.Citeste mai mult...
Terina de foie gras cu chutney de ananas
Citeste mai mult...
15/03/2015
Terina de foie gras cu chutney de ananas.Citeste mai mult...
Dorada cu ardei copti
Citeste mai mult...
27/02/2015
Dorada cu ardei copti, dovlecei, masline thassos si sos mediteranian.Citeste mai mult...
Restaurant Caruso Timisoara
Citeste mai mult...
22/02/2015
Restaurant Caruso cu mandrie poate spune ca pe langa faptul ca ingredientele sunt proaspete si preparatele pregatite odata cu intrarea comenzii de catre client, folosim doar ingrediente naturale. Nu folosim potentiatori de arome, arome, concentrate sau aditivi alimentari. Gustul si savoarea preparatelor sunt rezultatul pregatirii de baze, reductii si sosuri doar din ingrediente naturale. Bucataria...Citeste mai mult...
Somon in crusta de ierburi
Citeste mai mult...
17/02/2015
Somon in crusta de ierburi cu ardei copti si smantana.Citeste mai mult...
Vinuri internationale
Citeste mai mult...
16/02/2015
In fiecare zi de luni pana joi va asteptam la un pahar de vin si o gustare inclusa in pretul vinului.Citeste mai mult...
Meniul de Valentine's Day la Restaurant Caruso
Citeste mai mult...
10/02/2015
De Valentine's Day meniul va fi unul de iubire!Citeste mai mult...
foodcrew.ro
Citeste mai mult...
09/02/2015
"Caruso, începutul promițător al unui restaurant cu dichis."Citeste mai mult...
File de scorfano in abur de vin alb
Citeste mai mult...
29/01/2015
File de scorfano in abur de vin alb cu legume la cuptor.Citeste mai mult...
Millefeuille cu zmeura
Citeste mai mult...
21/01/2015
Un desert cu adevarat delicios: Millefeuille cu zmeura!Citeste mai mult...
Porc caruso cu ierburi
Citeste mai mult...
19/01/2015
Porc caruso cu ierburi, sos de bere neagra si cartofi cu smantana si usturoi!Citeste mai mult...
Vrabioara de vita
Citeste mai mult...
12/01/2015
Vrabioara de vita, cu sos de piper verde murat acompaniat de...Citeste mai mult...
Lista de preparate din meniul nou
Citeste mai mult...
10/01/2015
Urmatoarele zile vom avea disponibila noua lista de preparateCiteste mai mult...
Inside story: Reteta Saptamanii Digi24
Citeste mai mult...
08/01/2015
Emisiunea Reteta Saptamanii Digi24Citeste mai mult...
Tarta de branza cu cirese
Citeste mai mult...
31/10/2014
O adevarata incantare: tarta de branza cu cirese.Citeste mai mult...
Cotlete de berbecut
Citeste mai mult...
16/10/2014
Cotlete de berbecut cu sos de capere, menta si couscous.Citeste mai mult...
Salata Waldorf
Citeste mai mult...
06/10/2014
Salata Waldorf nu a fost inventată de un maestru bucătar, ci de un ospătar pe nume Oscar Tschirky.Citeste mai mult...
Piept de rata in crusta de alune, trufe negre
Citeste mai mult...
04/10/2014
Piept de rata in crusta de alune, cartofi graten si sos de cognac cu trufe negre!Citeste mai mult...
Biban de mare cu mix de legume si ragu de mango cu ananas!
Citeste mai mult...
30/09/2014
Biban de mare cu mix de legume si ragu de mango cu ananas!Citeste mai mult...
Diafragma de vitel cu salata Romana
Citeste mai mult...
29/09/2014
Diafragma de vitel cu salata Romana! Pofta buna!Citeste mai mult...
Relaxarea de weekend incepe cu o gustare rafinata
Citeste mai mult...
26/09/2014
Relaxarea de weekend incepe cu o gustare rafinata! Va asteptam!Citeste mai mult...
Meniu de toamna
Citeste mai mult...
20/09/2014
Incepand de astazi va asteptam sa incercati produsele noastre din noul meniu de toamna! Pofta buna!Citeste mai mult...
Muschiulet de porc cu mamaliguta
Citeste mai mult...
19/09/2014
Muschiulet de porc in crusta de ierburi cu mamaliguta si dovlecel,acompaniat de un sos de hribi.Citeste mai mult...
Supa de scoici New England
Citeste mai mult...
17/09/2014
Va invitam sa incercati o adevarata delicatesa: supa de scoici, New England. Pofta buna!Citeste mai mult...
141 de ani de la nasterea lui Enrico Caruso
Citeste mai mult...
14/09/2014
Anul acesta, in 2014, s-au implinit 141 de ani de la nasterea lui Enrico Caruso, care se numara printre cei mai buni cantareti de opera ai lumii, din toate timpurile.Citeste mai mult...
Invitatie la Restaurant Caruso
Citeste mai mult...
11/09/2014
Restaurantul Caruso va asteapta zilnic intre orele 12-24 sa va bucurati de meniul nostru international! Va asteptam cu drag!Citeste mai mult...
Piept de porc Caruso cu garnitura de legume si taitei de orez
Citeste mai mult...
09/09/2014
Piept de porc Caruso cu garnitura de legume si taitei de orez! Va asteptam!Citeste mai mult...
Cooking show cu Maria Draguta, Antena Stars
Citeste mai mult...
05/09/2014
Cooking show cu Maria Draguta, Antena Stars!Citeste mai mult...
Salata de caracatita cu cartofi si rosioare coapte!
Citeste mai mult...
02/09/2014
Salata de caracatita cu cartofi si rosioare coapte.Citeste mai mult...
Piept de rata maturat in casa
Citeste mai mult...
01/09/2014
Piept de rata maturat in casa, jambon Serrano, salata de cruditati cu smochine proaspete!Citeste mai mult...
Chiftele de dovlecel cu branza de capra
Citeste mai mult...
29/08/2014
Chiftele de dovlecel cu branza de capra.Citeste mai mult...
Specialitatea noastra: Tartar Caruso
Citeste mai mult...
26/08/2014
Specialitatea noastra: Tartar Caruso!Citeste mai mult...
Pui Imperial
Citeste mai mult...
20/08/2014
Va invitam sa incercati ceva usor si delicat: Piept de pui imperial
Pofta Buna!Citeste mai mult...
Restaurant Caruso va ureaza o saptamana plina de realizari!
Citeste mai mult...
18/08/2014
Restaurant Caruso va ureaza o saptamana plina de realizari!Citeste mai mult...
Para caramelizata cu sos de afine si fulgi de ciocolata!
Citeste mai mult...
16/08/2014
Finete si un gust deosebit: para caramelizata cu sos de afine si fulgi de ciocolata!Citeste mai mult...
Duet de curcan cu creveti black tiger si taitei de legume!
Citeste mai mult...
14/08/2014
Duet de curcan cu creveti black tiger si taitei de legume! Pofta buna!Citeste mai mult...
Muschiulet de porc in crusta de ierburi. Pofta buna!
Citeste mai mult...
11/08/2014
Muschiulet de porc in crusta de ierburiCiteste mai mult...
Supa cacciucco alla livornese cu scoici, fructe de mare si paine prajita cu usturoi
Citeste mai mult...
07/08/2014
Specialitatea zilei: supa cacciucco alla livornese cu scoici, fructe de mare si paine prajita cu usturoi. Pofta mare!Citeste mai mult...
Muschi de porc cu sos de praz acompaniat de Tagliatelle al nero di sepia
Citeste mai mult...
06/08/2014
Specialitatea zilei: muschi de porc cu sos de praz acompaniat de Tagliatelle al nero di sepia! Pofta buna!
Pret: 39 ron!Citeste mai mult...
Medalion de porc cu sos de smantana si ciuperci
Citeste mai mult...
05/08/2014
Specialitatea zilei: medalion de porc cu sos de smantana si ciuperci, acompaniat de cartofi facuti in casa! Pofta buna!
Pret: 39 ron!Citeste mai mult...
Piept de pui teryaki si ciuperci
Citeste mai mult...
04/08/2014
Specialitatea zilei:Piept de pui teryaki,ciuperci proaspete,orez basmati cu unt! 38 ron.Pofta mare:)!Citeste mai mult...
Duet de muschiulet cu piept de fazan in prosciutto crudo
Citeste mai mult...
03/08/2014
Recomandarea saptamanii:Duet de muschiulet cu piept de fazan in prosciutto crudo!Informatii si rezervari: 0256224771Citeste mai mult...
Boeuf Tartar Clasic intr-o reteta originala!
Citeste mai mult...
23/07/2014
Va recomandam un Boeuf Tartar Clasic ,intr-o reteta originala!Pofta buna!Citeste mai mult...
Dorada en papillote
Citeste mai mult...
18/07/2014
La sfarsit de saptamana va recomandam ceva usor: Dorada en papillote! Rezervari si informatii: 0256224771Citeste mai mult...
Muschi de vita cu glazura de mustar,sos de soia si miere de albine
Citeste mai mult...
14/07/2014
Muschi de vita cu glazura de mustar, sos de soia si miere de albine, cu garnitura de praz brezat in unt cu migdale si sos de fiptura!Citeste mai mult...
Pulpa de Iepure
Citeste mai mult...
12/07/2014
Varianta nemteasca, pe care am preferat-o noi, contine vin alb sec fara sos spaniol.Citeste mai mult...